AminoVital 0,2l, 1l, 10l, 20 l

Ojačivač bilja za brzu izgradnju obrambenih staničnih tvari u stresnim situacijama. Aminokiseline imaju odlučujuću ulogu i služe za stvaranje obrambenih proteina te za rast odgovornog hormona auksina. Biljka sintetizira aminokiseline iz ugljika, vode i dušika.

Sigurnosno tehnički list

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Ojačivač bilja za brzu izgradnju obrambenih staničnih tvari u stresnim situacijama

Sadržaj:
75 % aminokiselina i peptida u suhoj tvari (9 % ukupnog dušika od toga 7% amino dušik). Udio slobodnih aminokiselina od 25 % znatno je veći u usporedbi sa sličnim proizvodima.

Djelovanje:

Aminokiseline imaju odlučujuću ulogu i služe za stvaranje obrambenih proteina te za rast odgovornog hormona auksina. Biljka sintetizira aminokiseline iz ugljika, vode i dušika. Prskanjem aminokiselina na list, biljka ih direktno preuzima te na taj način ne prolazi kroz iscrpljujucu sintezu. AminoVital stoga posebno blagotvorno djeluje na jačanje biljke i poticanje rasta u stresnim situacijama. Dobro opskrbljena biljka sa zdravo razvijenim korijenom posjeduje visoku otpornost kod ekstremnih klimatskih uvjeta te na štetnike i gljivične bolesti. Prskanjem AminoVital pada na tlo i tako poboljšava uzimanje mikrohranjiva iz tla te su ista lakše dostupna biljkama.

Prihrana preko lista:

Vinova loza 3 x 3 l/ha
Voce 2 x 3 l/ha
Povrće 2-4 x 3 l/ha
Žitarice 2-3 l/ha

Skladištenje i rok trajanja:

U neotvorenoj ambalaži i pri sobnoj temperaturi rok trajanja AminoVital-a je minimalno 2 godine.

Karenca: nema, neotrovan za pčele i korisne kukce.

Pakiranje: 1 l, 10 l, 20 l

Link na webshop: Aminovital 0,2l, Aminovital 1lAminovital 10lAminovital 20l

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “AminoVital 0,2l, 1l, 10l, 20 l”