Novosti

Najznačajniji zemljišni štetnici su: rovci, sovice pozemljuše, žičnjaci, grčice hrušta i livadni komar. Opasni su kad se pojavljuju u velikim populacijama kad mogu znatno prorijediti ili uništiti nasad. Kao alternativa zemljišnim insekticidima vrlo uspješno se koriste entomopatogene nematode. Više o njima pročitajte ovdje.

Ekološka sredstva

za zaštitu bilja

Abecedna podjela

Kupuj u Web Shopu

Fertil Supernova 12,5

fertil-supernova-vOrgansko dušicno gnojivo

  • prilagodeno uvjetima tla i klime našeg područja
  • sporo otpuštanje
  • efikasan organski dušik
  • manja dimenzija peleta
  • otpuštanje hranjiva 40 dana

FERTIL SUPERNOVA je organsko dušićno gnojivo bazirano na AGROGELU, vrsti želatine namijenjene poljoprivredi. Bitna karakteristika je sporo otpuštanje dušika.
Gnojivo FERTIL SUPERNOVA ima brzo dostupan udio dušika, do 40 % od ukupne količine te je posebno pogodno za uzgoj povrća, voća i usjeva.

fertil-supernova-tabela

Zahvaljujući visokoj sposobnosti AGROGELA da apsorbira vodu, jamči efikasnu prihranu biljke čak i u uvjetima s manje vlažnosti.
FERTIL SUPERNOVA je za što lakše rukovanje i bolju distribuciju dostupan u manjim peletima. Proizvodni proces FCH (Fully Controlled Hydrolysis/potpuno kontrolirana hidroliza) koji je korišten kod proizvodnje FERTIL SUPERNOVE dozvoljava proizvodnju dušićnog gnojiva sa sporim otpuštanjem u tlu.
U tlu FERTIL SUPERNOVA prirodnim procesom razgraduju mikroorganizmi, a sam proces ovisi o temperaturi i vlažnosti tla.

Formulacija: peleti 3,5 mm

POTVRĐENA ANALIZA

Ukupni dušik (N) 12,5%
Organski ugljik (C) 40%, ukupni organski dušik 95%
pH 4,5

Pakiranje: 25 kg