IlsaNeem 25 kg

Ovaj inovativni proizvod dobiven je termičkom reakcijom između AGROGELA® (hidrolizirana želatina za poljoprivredu) i NEEM-a (neem biljno ulje pogače), biljke poznate po svojim odbojnim djelovanjem na mnoge štetne organizme za biljke.

Link na web shop: IlsaNeem 4 kg, IlsaNeem 25 kg

Kategorija: Oznaka:

Opis

Studije provedene sa biljkom NEEMA potvrdile su učinkovitost odbijajućeg djelovanja na više od 200 vrsta insekata, grinja, nematoda i
ostalih štetnika. ILSANEEM stvara najpovoljnije uvjete u tlu za rast i razvoj zdrave i snažne biljke. ILSANEEM osim gnojidbe dušikom, povećava aktivnost mikrobne flore stimuliranjem mikroorganizama u tla, razvijajući intenzivnu biološku aktivnost koja je neophodna za razvoj usjeva.
Dvostruka aktivnost ILSANEEMA, u ishrani bilja i revitalizaciji ‘umornog’ tla, posebno je namijenjena za korištenje u uzgoju intenzivnih kultura.

Prednosti

Aktivacija plodnosti tla i poboljšanje proizvodnje u slabim odnosno rizičnim tlima. To izaziva dobar početan rast biljaka, povećava vegetativni porast i jača korijen, time pomaže poboljšati izgled i kvalitetu voća i povrća. Nutritivna aktivnost učinkovita za biljke. Dostupnost dušika iz AGROGEL®-a i veća snaga korijena omogućuju biljkama da apsorbiraju sav dušik i ostale elemente u tlu.
Nepostojanje pojave ispiranja u tlo čini ILSANEEM idealnim proizvodom za specijalizirane uzgoje i uzgojne oblike pod manjim utjecajem okoliša.

Sastav:

• ukupni dušik (N) 11 %
   od čega: organski (N) 11 %
• organski ugljik (C) 42 %
• organska tvar 72 %
• dušik (N) iz AGROGELA® 10,3 %
• dušik (N) iz NEEM biljnog ulja pogače 0,7 %

Primjena:

 

KULTURAKOLIČINAVRIJEME PRIMJENE
Ukrasno bilje i ljekovito bilje150 kg/1000 m2Na početku sezone rasta
Zelena salata200 – 500 kg/ha Tijekom ili nakon sjetve
Paprika200 – 500 kg/ha Tijekom ili nakon sjetve
Lubenica200 – 500 kg/haTijekom ili nakon sjetve
Rajčica200 – 500 kg/haTijekom ili nakon sjetve

 

Pakiranje: 4 kg, 25 kg
Link na web shop: IlsaNeem 4 kg, IlsaNeem 25 kg