Udobna i sigurna berba maslina s KRAUSE ClickMatic sustavom

U svakoj berbi potrebna su fleksibilna i stabilna pomagala za penjanje, pa tako i u berbi maslina.

Zbog konfiguracije tla maslinari prilikom branja, rezidbe i ostalih visinskih radova odabiru zglobne teleskopske ljestve. One se mogu koristiti na razne načine, sigurno i udobno te se brzo i jednostavno prilagođavaju. Njihova svestranost naročito do izražaja dolazi na neravnom i teško dostupnom terenu.

Njemački proizvođač KRAUSE sinonim je za ljestve i skele visoke kvalitete koji proizvodima u pogledu funkcionalnosti i sigurnosti kontinuirano podiže standarde, a posebna se pažnja pridaje inovacijama orijentiranim prema praktičnosti.

KRAUSE je razvio i patentirao mehanizam za učinkovitu i sigurnu uporabu ClickMatic, kojim se zglobne teleskopske ljestve mogu prilagoditi terenu u nekoliko jednostavnih koraka i lako kompenzirati razlike u visini. Takve su ljestve TeleMatic i TeleVario dostupne u radnim visinama od 5 do 6,05 metara.

Neravna površina? Nema problema s ClickMatic sustavom

TeleMatic i TeleVario idealno su prilagođene za rad na neravnim površinama zahvaljujući integriranom podešavanju visine.

Zaštita i učinkovitost pri radu glavni su prioriteti u razvoju svih KRAUSE proizvoda.

Korištenje ClickMatic sustava za podešavanje visine ergonomski je savršeno i vrlo jednostavno. Ako želite otključati ljestve, izvucite oba gumba na vanjskim šipkama i malo ih okrenite u smjeru kazaljke na satu. Tada možete jednostavno namjestiti ljestve na potrebnu visinu. Nakon što se postigne željeni položaj, gumbi se mogu vratiti na odgovarajuću prečku ili mogu automatski kliknuti na svoje mjesto.

Krakovi ljestve su sada zaključani i nenamjerno pomicanje dijelova ljestvi više nije moguće. Ovako podešene ljestve osiguravaju sigurnu uporabu u svakoj situaciji. Zglobne teleskopske ljestve tvrtke KRAUSE s patentiranim sustavom ClickMatic uvijek se prilagođavaju širokom rasponu visinskih razlika i nude najvišu razinu sigurnosti i ergonomije, na svim vrstama i konfiguracijama tla.


Krause uz svoje ljestve TeleMatic i TeleVario nudi bogat program pribora, a u maslinicima i voćnjacima preporuka je koristiti stabilizator za ljestve za tlo ili dodatnu stepenicu koja može poslužiti i kao odlagalište.