AminoVital 0,2l, 1l

Ojačivač bilja

za brzu izgradnju obrambenih staničnih tvari u stresnim situacijama. Aminokiseline imaju odlučujuću ulogu i služe za stvaranje obrambenih proteina te za rast odgovornog hormona auksina. Biljka sintetizira aminokiseline iz ugljika, vode i dušika.

Sigurnosno tehnički list

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Sadržaj:

50% aminokiselina i peptida u suhoj tvari te 8% ukupnog dušika. Udio slobodnih aminokiselina od 25 % znatno je veći u usporedbi sa sličnim proizvodima.

Djelovanje:

Aminokiseline imaju odlučujuću ulogu i služe za stvaranje obrambenih proteina te za rast odgovornog hormona auksina. Biljka sintetizira aminokiseline iz ugljika, vode i dušika. Prskanjem aminokiselina na list, biljka ih direktno preuzima te na taj način ne prolazi kroz iscrpljujucu sintezu. AminoVital stoga posebno blagotvorno djeluje na jačanje biljke i poticanje rasta u stresnim situacijama. Dobro opskrbljena biljka sa zdravo razvijenim korijenom posjeduje visoku otpornost kod ekstremnih klimatskih uvjeta te na štetnike i gljivične bolesti. Prskanjem AminoVital pada na tlo i tako poboljšava uzimanje mikrohranjiva iz tla te su ista lakše dostupna biljkama.

Prihrana preko lista:

Vinova loza3 x 3 l/ha
Voce2 x 3 l/ha
Povrće2-4 x 3 l/ha
Žitarice2-3 l/ha

Skladištenje i rok trajanja:

U neotvorenoj ambalaži i pri sobnoj temperaturi rok trajanja AminoVital-a je minimalno 2 godine.

Karenca: nema, neotrovan za pčele i korisne kukce.

Pakiranje: 0.2l, 1 l

Link na webshop: Aminovital 0,2l, Aminovital 1l