Pro-eco gnojiva od sada i u manjim pakiranjima

Velika novost u našoj ponudi su nova pakiranja gnojiva, koja su sada dostupna i u malim pakiranjima od 4 ili 5 kilograma, u obliku lako pristupačne kantice koju kasnije kupac može iskoristiti.

Gnojiva su organskog porijekla, baza im je AGROGEL, goveđa koža, kopita i rogovi stoke te kolač koji ostaje nakon prešanja masline. Zbog baze AGROGELA hranjiva se sporo otpuštaju što je osobito važno za dušik koji je vrlo nestabilan u tlu. Prednost im je da ne degradiraju tlo, ne zagađuju podzemne vode nitratima te popravljaju mikrobiološka svojstva tla. Već nakon 7 do 10 dana nakon gnojenja hranjiva su dostupna korijenu sadnice, a glavna im je karakteristika ravnomjerno otpuštanje hranjiva prema potrebama biljke tako da ne dolazi do gubitka hranjivih elemenata ispiranjem ili fiksacijom u tlu, već ih biljka u potpunosti usvaja. Gnojiva su u obliku granula čime su laka za rukovanje.

PROECO 21 NPK sadrži vrlo brzo raspoloživ prirodni dušik, keratin humin i fulvo kiseline i minerale  za maslinu, vinovu lozu, voće, povrće i žitarice. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. Pakiranje je vreća od  25 kilograma i kantica 5 kilograma.

PROECO 5:10:10 je organsko gnojivo izrađeno ekskluzivno za  Pro-eco prema karakteristikama tla i klimatskim uvjetima regije. Sadrži vrlo brzo raspoloživ dušik i minerale za masline, žitarice, povrće, vinovu lozu i voće. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. Pakiranje je vreća od 25 kilograma i kantica od 5 kilograma.

PROGRESS MICRO 6:5:13 je gnojivo koje stimulira hranjivost zemlje te daje magnezij, sumpor i elemente u tragovima (bor, željezo, manga i cink). Pravilna upotreba svake godine pomaže održavanje organske tvari tla. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. dostupno u vreći od 25 kg i kantici od 5 kg.

ENEKAPPA 7:0:21 hrani kulture prema njihovim prirodnim potrebama te stimulira plodnost zemlje. Visok udio sumpora poboljšava pH tla. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. Pakiranje vreća 25 kg i kantica 5 kg.

GRANOSANO EVO 6:16:0 je idealan temelj svakog plana dohrane žitarica i povrća koje tijekom prvih stadija rasta ima visoku potrebu za fosforom. Otpuštanje hranjiva je 90 dana. Pakiranje je vreća od 25 kg i kantica 5 kg.

FERTORGANICO 11 je dušično gnojivo idealno za jednokratno apliciranje u kasnu jesen, zimi ili rano proljeće kako bi se nadoknadila ukupna potreba kulture za dušikom. Otpuštanje hranjiva je 180 dana. Pakiranje je vreća od 25 kilograma i kantica od 5 kilograma.

FERTIL SUPERNOVA 12,5 je dušično gnojivo s sporim otpuštanjem dušika. Gnojivo je prilagođeno uvjetima tla i klime našeg područja. Otpuštanje hranjiva je 40 dana. Pakiranje je vreća od 25 i kantica od 4 kilograma.

ILSANEEM je dušično gnojivo koje sadrži 11% dušika i 20% Neem pogače. Djeluje odbijajuće na preko 200 zemljišnih štetnika. Pakiranje je vreća od 25 kilograma i kantica od 4 kilograma.